Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


dafi
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
dafi



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 30-May-2009 10:03
aim 2009..jom usha artis
men dapat tiket vip dari hot fm utk gi aim kat pwtc, 2/5/09..mula2 malas nak gi sbb malas nak melagho ni,tapi dia dah xde chioce dah, so aku pun gi je la.. excited jugak sbnrnya..
sampai awal,dlm kul 6 (kalau b4 6pm, rate parking mahal, so tunggu kat luar pwtc sampai kul 6)..
pastu gi jalan2 tgk dewan (1st time masuk dewan merdeka pwtc)..bila dah tau kat mana, gi jln2 jap kat the mall sebelah tu...
lps mgrb,kitorg gi amik kot kat dalam keter, maklumla, tiket vip.. pastu gi tgk red carpet (panggil blue carpet sbb celcom sponsor).. best gakla dpt tgk artis dpn mata.. sblm sampai kat red carpet tu, aku nmpk sorg artis ni,aku mati2 ingat sharifah amani..pastu aku cakapla kat men..men mmg sah2 x kenal pun..konon2 nak amik gmbr tp takut..pastu bila dia lalu dpn kamera red carpet, terserlah keayuan dia..men pun menyesalla x amik gmbr awal2..biasala men.. aku pun..
pastu kat dalam, kitorg dok di kalangan kawan2 & family artis..antara yg dekat dgn seat kitorg, nd lala..haha..
pastu tgk show, aim..bla bla bla..
sekali tu, bila nama siti nurhaliza diorg announce dpt award, artis yg kitorg ingat sharifah amani tadi tu naikla pentas utk amik award..kitorg pun blur jap,apa kaitan dia dgn ct.. pastu dgrla siti punya fan club dok jerit2 nama saida-saida.. ooooo..baru ingat...tu kakak siti.. haha..nasib baik x gi approach dia mula2 tadi..kalau x mesti kitorg akan panggil "amani,nak amik gmbr"..mesti dia pun blur..haha..

abis dalam kul 1130.. best jugakla..show yg plg best rossa & faizal tahir..siap rakam video dgn kamera..pastu kitorg gi makan kat damansara mana ntah...
sekianla dulu..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016