Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


dah abis mkn..ummu amik gmbr
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
dah abis mkn ummu



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 28-Jul-2007 14:53
kenduri kawin geng shrdc & biochem
1. aisyah n fadzli
kenal esah ni masa training kat shrdc dulu..kenduri dia 28 july 07 kat gombak.. antara selebriti yg datang yg aku kenal selain aku ialah feeda,mahan,sue,ummu,hasma,ct rock,zam, zul dan sasha elite.. ni kira pre-gathering sebelum merdeka trip 07 kat perhentian nanti..

2. nadratul n amin
nad ni kawan se-course kat um.. amin pulak dah kenal dah b4 diorang kawin lg..kenduri ni aku wajib gi, kalau x, nad punya bising tu boleh memecahkan gegendang telinga,, kenduri kawin nad kat ipoh 4 ogos tp aku gi yg belah amin kat batu caves, 11 ogos.. aku gi ngan feeda..kitorang sampai kul 3.. org catering tu dah siap kemas dah.. sorila nad, x byk gmbr..

3. capt n yati
capt a.k.a fakhri ni kenal kat kmb lg..pastu masuk course sama jugak kat um.. member serempitan masa kat kolej n vista..buat thesis pun sekali.. aku amik data dia, dia amik data aku.. yati pun sama jugak, satu fac kat um.. diorang couple dari form 4 kot kalau x salah..
aku gi ngan amer..kat sana, kitorang jumpa arnez, nad, amin, Q.. yg lain x sempat jumpa..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016